Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τα «κακά παιδιά» του ποδοσφαίρου...


Πολλοί ποδοσφαιριστές έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό για το ταλέντο και τα επιτεύγματά τους, άλλοι για τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και μερικοί επειδή τα συνδύαζαν όλα αυτά μαζί. Σεξ, γυναίκες, αλκοόλ και πολύ ξύλο είναι μερικά μόνο από τα κατορθώματα τους. Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτοί που ξεχώρισαν και έμειναν στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τα... ανδραγαθήματά τους.

10. Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο μεγαλύτερος, σύμφωνα με τους περισσότερους, ποδοσφαιριστής που πάτησε το πόδι του στη γη. Ο ποδοσφαιρικός αυτός θρύλος έμεινε στις μνήμες πολλών, εκτός από τις ικανότητές του, για τις πολλές γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, κυρίως κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Νάπολι, αλλά και για χρήση ναρκωτικών. Πριν και μετά από τα ματς που έδινε με την ιταλική ομάδα συμμετείχε σε ιδιωτικά πάρτι με πολλές γυναίκες ελευθερίων ηθών και άφθονη κοκαΐνη.

9. Μαρκ Μπόσνιτς

Ο εθισμός του πρώην τερματοφύλακα της Τσέλσι στην κοκαΐνη ήταν ο λόγος που εκδιώχθηκε από τον αγγλικό σύλλογο. Στο... ρεπερτόριο του εν λόγω πορτιέρο συμπεριλαμβάνεται και ένας ναζιστικός χαιρετισμός προς τους Εβραίους οπαδούς της Τότεναμ, αλλά και μια επίθεση σε φωτογράφο έξω από ένα στριπτιτζάδικο, το προηγούμενο βράδυ του γάμου του.

8. Σταν Κόλιμορ

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έγραψε τη δική του ιστορία, λόγω μιας δυσλειτουργικής σχέσης με την τηλεπαρουσιάστρια Ούλρικα Τζόνσον. Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής είχε κατηγορηθεί από πολλές πρώην φιλενάδες του για βίαιη συμπεριφορά, ενώ είχε συλληφθεί και για προσβολή της δημοσίας αιδούς, επειδή έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο.

7. Τζορτζ Μπεστ

Το ορίτζιναλ «κακό παιδί» της Αγγλίας, με πολλές γυναικείες κατακτήσεις, αλλά και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Γνωστός «πυγμάχος» επίσης, από τις γροθιές του οποίου δεν είχε γλυτώσει ούτε η ίδια του η γυναίκα. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα είχε συλληφθεί επειδή είχε επιτεθεί σε μία σερβιτόρα, σε μπαρ της Αγγλίας. Το τέλος της ζωής του τον βρήκε μόνο του, με κήρωση του ήπατος.

6. Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Πορτογάλος σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ξοδεύει περισσότερο χρόνο μιλώντας στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα, παρά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε νεαρή ακόμα ηλικία έχει ήδη συμμετάσχει σε αμέτρητα πάρτι, με πλήθος γυναικείων συντρόφων, ενώ έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε κοκαϊνομανείς ιερόδουλες (σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα). Μία από τις πολλές γυναίκες που πέρασαν από το κρεββάτι του, η Πάρις Χίλτον, για να τον εκδικηθεί που την παράτησε, προσέλαβε έναν μάγο στην Ισπανία για να προκαλέσει τραυματισμούς στον παίκτη της «βασίλισσας». Να αναφέρουμε επίσης πως έχει κατηγορηθεί για βιασμό (χωρίς να αποδειχθεί τίποτα), ενώ τον περασμένο χρόνο διέλυσε το σπορ αυτοκίνητό του οδηγώντας υπό την επήρρεια μέθης.

5. Τζον Τέρι

Ο αρχηγός της Τσέλσι έχει και αυτός το μερίδιο του στα «λάθη». Έχει εμφανιστεί δημοσίως μεθυσμένος, ενώ είχε γίνει γνωστό πως είχε απατήσει τη γυναίκα του προκαλώντας την αγγλική κοινή γνώμη. Στο παρελθόν, ο Άγγλος αμυντικός έκανε σκωπτικά σχόλια σε Αμερικανούς στο Χίθροου, για την τρομοκρατική ενέργεια της 9ης Νοεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, όντας γυμνός, μεθυσμένος και γελώντας. Ο παίκτης των «μπλε» έχει επίσης συλληφθεί για πρόκληση σωματικών βλαβών σε θυρωρό, μετά από συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ενώ διαθέτει στη συλλογή του αναρίθμητα πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα.

4. Ζερμέν Πέναντ

Από τη στιγμή που ο Άγγλος μέσος αποκτήθηκε από την Άρσεναλ με δύο εκατομμύρια λίρες (2.2 εκατ. ευρώ περίπου), η ζωή του πήρε τον κατήφορο. Πρώτον, συνελήφθη για οδήγηση σε κατάσταση μέθης. Στη συνέχεια, φάνηκε ότι ήταν αναλφάβητος κατά τη διάρκεια της δίκης του. Κατόπιν απάτησε τη φιλενάδα του(τοπ μόντελ), η οποία πριν τον παρατήσει του «έφαγε» 200.000 λίρες (220.000 ευρώ περίπου). Ο Πέναντ συνελήφθη για διατάραξη τον Ιούλιο του 2007, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής με περισσότερα ραντεβού με μοντέλα από συμμετοχές σε ομάδα.

3. Ρίο Φέρντιναντ

Δίπλα από τον κακό οδηγό στην Αγγλία υπάρχει η φωτογραφία του Φέρντιναντ. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συλληφθεί άπειρες φορές να οδηγεί μεθυσμένος και μία από αυτές ήταν και η αιτία που έχασε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας. Το 2001, μαζί με δύο άλλους συμπαίκτες του, είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο με μια βιντεοκασέτα με όργια. Στον Φέρντιναντ είχε επιβληθεί και ποινή οκτώ μηνών εκτός γηπέδων επειδή είχε αρνηθεί να δώσει δείγμα ούρων για εξέταση ντόπινγκ. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι να παίξει σε μια ταινία με Άγγλους γκάνγκστερ μαζί τον Άσλεϊ Κόουλ, η οποία θα ονομάζεται "Dead Man Running".

2. Τζόε Μπάρτον

Ο Μπάρτον είναι περισσότερο γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, παρά για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ είχε κάψει έναν συμπαίκτη του με αποτσίγαρο κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι, ενώ είχε επιτεθεί σε έναν 15χρονο φίλαθλο στην Ταϊλάνδη. Το 2005 ο Μπάρτον έσπασε το πόδι ενός πεζού οδηγώντας μέσα σε πάρκινγκ, ενώ είχε συλληφθεί για ξυλοδαρμό ενός οδηγού ταξί το 2007. Ενώ ήταν με εγγύση και περιοριστικούς όρους ενεπλάκη σε άλλον έναν καβγά, γεγονός που τον οδήγησε στην φυλακή για 6 μήνες.

1.Πολ Γκασκόιν

Το πιο κακό παιδί της Αγγλίας όπως συχνά αποκαλείται, ο Πολ Γκασκόιν έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διπολική διαταραχή, βουλιμία, ενώ έκανε κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε χρήση σωματικής αλλά και λεκτικής βίας ενάντια στην πρώην σύζυγό του, αλλά και στα παιδιά του. Το 2005, ο «Γκάζα» συνελήφθη για επίθεση εναντίον ενός φωτογράφου. Το 2008, συνελήφθη με την υποψία εγκληματικών ενεργειών και αργότερα νοσηλεύτηκε σε κλινική διότι οι συγγενείς του φοβούνταν ότι θα βλάψει τον εαυτό του. Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής πίστευε πως εξωγήινοι έρχονταν για να τον πάρουν και πως ήταν καταραμένος από 50 τουλάχιστον άτομα. Τα ρούχα του είχαν τρύπες μανιωδώς ανοιγμένες με ψαλίδι (σύμφωνα με τους γιατρούς), ενώ μια φορά πιάστηκε να κάνει σεξ με μια... σφουγγαρίστρα.
metaljohnq Thrylos-fans

Δεν υπάρχουν σχόλια: