Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Ο Αλογοσκούφης πουλά τον ΟΤΕ και η γυναίκα του αναλαμβάνει την διαχείρηση της ακίνητης περιουσίας του !!!

Μιχ. Καρχιμάκης: "Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη θα διαχειρίζεται την ύψους 1,5 δις ευρώ ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ, μετά την πώληση του στην Deutsche Telecom. Είναι η εκπρόσωπος της εταιρείας - συμβούλου της, στην Ελλάδα !!!". . .Μια βαρύτατη καταγγελία έκανε πριν από λίγο στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στη συζήτηση για την πώληση του ΟΤΕ. Αποκάλυψε ότι εκπρόσωπος, στην Ελλάδα, της εταιρείας Jones Lang La Salle που διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της Deutsche Telekom είναι η σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, κυρία Δίκα Αλογοσκούφη!Ο βουλευτής αποκάλυψε ότι για την ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ "οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξία ενάμιση δις ευρώ!"...
Αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Οικονομίας...
----------------------------
Στο φύλλο 5890 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως υπάρχει η εξής καταχώρηση:

Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της άδειας εγκατάστασης στην Ελλάδα υποκαταστήματος της αλλοδαπής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «JONES LANG LASALLE LIMITED».
O NOMAΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Την 9.6.2004 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Υπηρεσίας μας και πήρε Αριθμό Μητρώου 56879/01/Β/04/257 το υποκατάστημα της Αλλοδαπής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία: Jones Lang LaSalle Limited καθώς επίσης και η με αριθμό 13572/04 απόφαση του Νομάρχη Αθηνών, με την οποία δόθηκε άδεια εγκατάστασης του υποκαταστήματος στην Ελλάδα.

Ι. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «Jones Long LaSalle Limited».
2. ΕΔΡΑ: Molesworth 10-11 Street ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 285474.
4. ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: 2.5.1998.
5. Στην έδρα της εκπροσωπείται από τους (αναφέρονται τα ονόματα)

ΙΙ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤHΜΑΤΟΣ
1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «Jones Long LaSalle Limited».
2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: Αλεξάνδρου Σούτσου 1710671 Αθήνα.
3. ΣΚΟΠΟΣ TOY ΥΠΟΚ/ΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ: Παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Εγκαταστάσεων στην Procter & Gamble.
4. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ: Διορίζει την Δικαία Αγαπητίδου- Αλογοσκούφη κάτοχος του υπ. αριθμ. Ξ.282151 ΑΔΤ, κάτοικος Αθηνών, οδό Αλεξάνδρου Σούτσου αρ. 17 ΤΚ 10671 ως νόμιμη αντιπρόσωπος, εκπρόσωπος και αντίκλητος.
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2004
Με εντολή Νομάρχη
Ο Διευθυντής




ΑΠΟ http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: