Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Ο αλγόριθμος του κυρίου Τσάβι


Στην Λογική, η εξαρτημένη συνάρτηση "IF" συντάσσεται ως εξής:


= IF ( υπόθεση προς επαλήθευση; "επιλογή αν ισχύει η υπόθεση" ; "επιλογή αν δεν ισχύει η υπόθεση" )


Ο κύριος Τσάβι έχει εγκατεστημένο μέσα στους νευρώνες του εγκεφάλου του έναν αλγόριθμο που αποτελείται από μια αλληλουχία ενδεχομενικών προτάσεων χρησιμοποιώντας την παραπάνω συνάρτηση.
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, ιδού ο αλγόριθμος του κυρίου Τσάβι:


1. =IF ( μπορείς να βάλεις γκολ; "σούταρε" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


2. =IF ( μπορείς να κερδίσεις πέναλτι; "κινήσου ώστε να κερδίσεις πέναλτι" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


3. =IF ( μπορείς να βγάλεις τον Ινιέστα σε τετ α τετ; "πάσαρε στο Ινιέστα" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


4. =IF ( μπορείς να βγάλεις άλλον συμπαίχτη σου σε τετ α τετ; "πάσαρε" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


5. =IF ( μπορείς να παίξεις ένα-δύο με τον Ινιέστα και να βγεις εσύ τετ α τετ; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


6. =IF ( μπορείς να παίξεις ένα-δύο με άλλον συμπαίχτη σου και να βγεις εσύ τετ α τετ; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


7. =IF ( μπορείς να βγάλεις τον Ινιέστα σε πολύ καλή θέση με χώρο για εκτέλεση; "πάσαρε στον Ινιέστα και άνοιξε χώρο" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


8. =IF ( μπορείς να βγάλεις άλλον συμπαίχτη σου σε πολύ καλή θέση με χώρο για εκτέλεση ; "πάσαρε και άνοιξε χώρο" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


9. =IF ( μπορείς να κερδίσεις φάουλ σε επικίνδυνη θέση για γκολ; "κινήσου ώστε να κερδίσεις φάουλ" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


10. =IF ( μπορείς να προωθήσεις κάθετα το παιχνίδι στον Ινιέστα με καλές προοπτικές; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


11. =IF ( μπορείς να προωθήσεις κάθετα το παιχνίδι σε άλλον συμπαίχτη σου με καλές προοπτικές; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


12. =IF ( μπορείς να ντριπλάρεις κάθετα ώστε να διατηρήσεις την κατοχή και να προωθήσεις την ανάπτυξη; "ντρίπλαρε και ξεκίνα το πρόγραμμα από το βήμα 1" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


13. =IF ( μπορείς να προσποιηθείς ώστε να διατηρήσεις την κατοχή, να ξεμαρκαριστείς και να βρεις χώρο; "προσποιήσου και ξεκίνα το πρόγραμμα από το βήμα 1" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


14. =IF ( μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι στο πλάι στον Ινιέστα με πολύ χώρο; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


15. =IF ( μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι στο πλάι σε άλλον συμπαίχτη σου με πολύ χώρο; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


16. =IF ( μπορείς να κερδίσεις κόρνερ; "κινήσου ώστε να κερδίσεις κόρνερ" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


17. =IF ( μπορείς να κάνεις κοντινή παράλληλη πάσα στον Ινιέστα για να διατηρήσεις την κατοχή; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


18. =IF ( μπορείς να κάνεις κοντινή παράλληλη πάσα σε άλλον συμπαίχτη σου για να διατηρήσεις την κατοχή; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


19. =IF ( μπορείς να κερδίσεις φάουλ; "κινήσου ώστε να κερδίσεις φάουλ" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


20. =IF ( μπορείς να κερδίσεις πλάγιο; "κινήσου ώστε να κερδίσεις πλάγιο" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


21. =IF ( μπορείς να διατηρήσεις την κατοχή γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω στον Ινιέστα; "πάσαρε στον Ινιέστα και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


22. =IF ( μπορείς να διατηρήσεις την κατοχή γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω σε άλλον συμπαίχτη σου; "πάσαρε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


23. =IF ( μπορείς να γεμίσεις προς την αντίπαλη περιοχή έστω κι αν δεν υπάρχουν καλές προοπτικές; "γέμισε και κινήσου" ; "προχώρησε παρακάτω στη λίστα" )


24. = πέταξε τη μπάλα έξω στο πλάι, όσο πιο προωθημένα μπορείς.


(σ.σ: Η προτεραιότητα που δείχνει ο αλγόριθμος στον Ινιέστα έναντι όλων των άλλων συμπαικτών του κυρίου Τσάβι δικαιολογείται από το εξής: Ο Ινιέστα είναι ο μοναδικός άνθρωπος που καταλαβαίνει την εγκεφαλική λειτουργία του κυρίου Τσάβι και λόγω αυτού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του κυρίου Τσάβι με την συμβατική πραγματικότητα)


Και τι αποτέλεσμα έχει αυτό ο αλγόριθμος του κυρίου Τσάβι;


Κερδίζει πρωταθλήματα Ισπανίας. Κερδίζει champions league. Κερδίζει Euro. Κερδίζει mundial.


Κερδίζει.


Και γιατί δεν τον έχει πατεντάρει αυτό τον αλγόριθμο;


Γιατί δεν χρειάζεται. Γιατί υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος με την πνευματική δυναμικότητα να τον τρέξει σε δέκατα του δευτερολέπτου ώστε να είναι εφαρμόσιμος στο υψηλότερο επίπεδο:


Ο ίδιος ο Κύριος Τσάβι.


Από το http://dribble-and-drink.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: