Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Αξίζουν τα Προκαταρκτικά; Ή μήπως να πάω κατευθείαν για το κυριώς πιάτο;



• Αν την ερεθίζεις –και όχι μόνο από σεξουαλική άποψη...–, τότε οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα της είναι προγραμματισμένο να θέλει να βλέπει καλύτερα ό,τι θεωρεί ενδιαφέρον. Σύμφωνα με έρευνες, στους άντρες αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες με μεγαλύτερες ή διεσταλμένες κόρες. Άρα, έτσι φαίνεται πιο ελκυστική και σ’ εσένα.

• Αν ανοιγοκλείνει τα μάτια της συχνά –πάνω από 15 φορές το λεπτό–, μάλλον παίρνει αντισυλληπτικά. Όσες παίρνουν το «χάπι» ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους 32% συχνότερα από τις υπόλοιπες. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Δείξε πυγμή και αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με έρευνες, λόγω της αλλαγής στα επίπεδα των ορμονών, οι γυναίκες προτιμούν τους «μάτσο» άντρες.

• Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, όταν ερεθίζεται, το δέρμα της γίνεται πιο ροδαλό στο στήθος, καθώς αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος μαζί με την ταχύτητα της αναπνοής και το σφυγμό της. Είναι ο τρόπος της να σου λέει ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο για την κρεβατοκάμαρα. Extra tip: Το στήθος των γυναικών μεγαλώνει μέχρι και 25% όταν ερεθίζεται.

• Αν σου φαίνεται ότι έχει κρύα χέρια, όντως έχει. Για την ακρίβεια, τρεις βαθμούς πιο κρύα από τα δικά σου, κυρίως όταν είναι στρεσαρισμένη. Βάλε το χέρι σου γύρω από τη μέση της, για να τη χαλαρώσεις και να ζεστάνεις τον κορμό της. Αυτό θα ενεργοποιήσει το κυκλοφορικό της σύστημα, κι έτσι θα ζεσταθούν και τα χέρια της, για να τα χρησιμοποιήσει σωστά στη συνέχεια..

• Παρακολούθησε πώς αναπνέει, για να καταλάβεις αν είναι τσιτωμένη. Εάν κατά τη διάρκεια της αναπνοής φουσκώνει μόνο το στήθος της, αυτό σημαίνει ότι αναπνέει «ρηχά». Καλύτερα να πας με τα νερά της...
Αν παρατηρήσεις ότι φουσκώνει και η κοιλιά της, τότε αναπνέει κανονικά, οπότε είναι η κατάλληλη ώρα για να της πεις ότι φεύγεις εκδρομή με τους κολλητούς!

Η απάντηση: Θα σ' το θέσω αλλιώς το θέμα. Τι θα διάλεγες να απολαύσεις με μεγαλύτερη προθυμία και ανυπομονησία; Το αγαπημένο σου κομμάτι σοκολατένιου κέικ που δεν πρόλαβες ακόμα να τσιμπήσεις ή την υπέροχη μηλόπιτα που όμως έχεις ήδη φάει; Η απάντηση είναι προφανής: θέλουμε πολύ πράγματα που ακόμα δεν έχουμε μπουχτίσει. Σεξ κάνετε κάθε μέρα - ελπίζω. Χρόνο για παιχνίδια, όμως, έχετε;

Βασάνισέ την και παίξε μαζί της. Αυτό θα την κάνει να πάρει φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: