Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕΓΚΑιμπελίσκοι ...

ΑΠΟ http://ideodoxeio.blogspot.com/2009/02/blog-post_04.html

Είναι γνωστός ( συνήθως παραληρηματικός, εμπαθής, προβοκατόρικος για την αντιπολίτευση), ο σχολιασμός των γεγονότων από τον εκ δεξιών της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega. Χθες όμως, 3/2/2009 ξεπέρασε και τον εαυτό του. Αναφέρθηκε πολλές φορές στους αγρότες που είχαν ανεβεί απ' την Κρήτη "..με τα δρεπανηφόρα...,τα δρεπανηφόρα..., τα δρεπανηφόρα...".

Σιγά ρε τον γκαιμπελίσκο της συμφοράς.
Πώς και δεν κάλεσε τον εισαγγελέα να τους συλλάβει?

Το αίσχος δε, συνεχίστηκε όταν βγήκε ο Μαρκογιαννάκης στο δελτίο! Δράττομαι της ευκαιρίας, για να τονίσω ότι όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης σνομπάρουν τα άλλα μέσα και τρέχουν να βγουν στο Mega, γιατί φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν προνομιακή μεταχείριση.

Επί 25 λεπτά λοιπόν ο Μαρκογιαννάκης είπε κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία, για τα δακρυγόνα και οι Πρετεντεροτρέμηδες τον αβάνταραν, πολλές φορές απαντώντας αντί γι'αυτόν! Παράλληλα με την στάση τους διέψευδαν τους ρεπόρτερ του καναλιού πού ήταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και επιβεβαίωσαν ότι έπεσαν χημικά την ώρα που είχε φτάσει ο Παπανδρέου!

Bonus, η διαπίστωση των παρουσιαστών ότι η κυβέρνηση κέρδισε από την ιστορία με τα μπλόκα και ότι ήταν νίκη του Χατζηγάκη !;! Κι ότι τα επεισόδια στο λιμάνι μετριάζουν την τόσο καλή εικόνα που είχε η κυβέρνηση !;!

Εμείς εδώ πάντως προτείνουμε στο κανάλι να αλλάξει το σήμα του με αυτό της εικόνας, για να νιώθουν πιο άνετα και οι καλεσμένοι τους και οι παρουσιαστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: