Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Ο σύλλογος του καλού... sex!


Στιγμές κορύφωσης και αξέχαστες νύχτες ηδονής σε άτομα που δεν νιώθουν ευχαρίστηση στο σεξ υπόσχεται να χαρίσει ο σύλλογος προς σεξουαλική ικανοποίηση ανδρών και γυναικών που ιδρύθηκε στην Πάτρα. Ο νεοσύστατος σύλλογος, που αριθμεί ώς σήμερα 81 αρσενικά μέλη, μεταξύ των οποίων δικηγόροι, γιατροί και αθλητικοί παράγοντες, θέτει στη διάθεση του σεξουαλικώς ανικανοποίητου ατόμου τον ερωτικό παρτενέρ που θα το «απογειώσει»!

Ο παλαίμαχος διαιτητής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου, Γιώργος Αστερής, ένας εκ των ιδρυτών του... ιδιότυπου συλλόγου, μίλησε για το πώς συνέλαβε την ιδέα. «Αφού υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν σεξουαλικά, είπαμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό», εξηγεί και αναλύει τις υπηρεσίες που παρέχει ο σύλλογος-κλαμπ (όπως τον αναφέρει): «Εχουμε καταρτίσει λίστα με άτομα, ηλικίας από 27 έως 55 ετών, τα οποία προτίθενται να προσφέρουν ερωτική απόλαυση σε γυναίκες και άνδρες που δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή και ζητούν τη βοήθειά μας για να νιώσουν την ηδονή. Ανάλογα με την ηλικία και το χαρακτήρα του ενδιαφερόμενου, του κλείνουμε ραντεβού με κάποιο από τα άτομα της λίστας, τα οποία, να σημειωθεί, έχουν εξεταστεί από τρεις γιατρούς, παθολόγο, καρδιολόγο, γυναικολόγο, μέλη του συλλόγου. Το σημαντικό είναι ότι λειτουργούμε με απόλυτη εχεμύθεια έναντι εκείνων που μας εμπιστεύονται και φυσικά, σε καμία περίπτωση, δεν τίθεται θέμα χρημάτων».

Ο ίδιος δεν παραλείπει να σημειώσει ότι άλλος ένας στόχος του συλλόγου-κλαμπ είναι ο περιορισμός (!) των ομοφυλοφίλων: «Φανταστείτε ότι ένας ανικανοποίητος σεξουαλικά άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά για να φτάσει στην πολυπόθητη ηδονή. Οπότε, δεν είναι απίθανο ο άνθρωπος αυτός να την αναζητήσει σε άτομο του ιδίου φύλου. Αυτό προσπαθούμε να αποτρέψουμε».
Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο σύλλογο είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και τα στοιχεία τους δεν δημοσιοποιούνται, για ευνόητους λόγους. «Μεταξύ των 81 μελών του συλλόγου-κλαμπ, περιλαμβάνονται υπάλληλος διανομής Τύπου, δικηγόρος, τρεις γιατροί, απασχολούμενοι στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, τέσσερις διαιτητές ποδοσφαίρου της πόλης, δύο οδηγοί ταξί, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και δύο στελέχη από το χώρο της κινητής τηλεφωνίας. O καθένας από αυτούς είναι επιφορτισμένος με τη συγκρότηση "πυρήνων", ώστε να διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών», τονίζει ο κ. Αστερής.

Οπως ξεκαθαρίζει, τέλος, ο παλαίμαχος διαιτητής: «Τα μέλη του συλλόγου δεν κάνουν τίποτε "για πλάκα"».
«Ο σκοπός τους, να ικανοποιούν άνδρες και γυναίκες, είναι πολύ σημαντικός. Επιπλέον, καθημερινά ο αριθμός των ατόμων που θέλουν να γίνουν μέλη του συλλόγου-κλαμπ ανεβαίνει, γεγονός ιδιαίτερα θετικό», καταλήγει ο εκ των ιδρυτών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καποιο τηλεφωνο υπαρχει? Να βοηθησουμε θελουμε...