Σάββατο 3 Μαΐου 2008

ΤΣΟΚΑΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2007


Για μια ακόμη χρονιά διοργανώθηκε μια άθλια και άχαρη εκδήλωση με στόχο να βραβεύσει διάφορες μετριότητες μέσα σε ένα κλίμα υποκριτικής ευχάριστης διάθεσης, ψευτοχλιδής και γυάλινης λάμψης.

Το βαρύγδουπο περιοδικό "Life&Style" διοργάνωσε την τελέτη της πλάκας "Γυναίκες της χρονιάς 2007" δίνοντας βραβεία κατά κύριο λόγο σε διάφορα τσόκαρα, αλλά και σε μερικές σοβαρές περιπτώσεις.

Το γυναικείο αντίστοιχο της ψόφιας εκδήλωσης "Άντρες της χρονιάς" του Status δεν προσφέρει τίποτα άλλο παρά ευκαιρία για να βγάλουν το ψώνιο τους διάφοροι κοσμικοί, μαϊντανοί και τιποτένιοι κομπάρσοι της σόου-μπιζ. Βάζουν κάτι κωλορούχα και κάτι ψευτοκοσμήματα, ποζάρουν, ψωνίζονται, χαριεντίζονται, επιδεικνύουν το επίπλαστο χαμόγελό τους και προσπαθούν έτσι να πουλήσουν παραμύθι στον κόσμο.

Το χειρότερο με όλες αυτές τις εκδηλώσεις είναι ότι κατακλύζονται από τη μετριότητα, την αμηχανία, την έλλειψη ταλέντου και φαντασίας. Και στην Αμερική υπάρχουν ψώνια, γραφικοί και γελοίοι, ωστόσο, σε παρόμοιες εκδηλώσεις οι άνθρωποι ξέρουν τουλάχιστον να σταθούν, να χαμογελάσουν, να μιλήσουν, να πλασαριστούν ακόμα κι αν είναι πιο τιποτένιοι απ' τους δικούς μας.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις τσοκαρίες που έλαβαν το πολυσήμαντο "βραβείο"-κοκοράκι:

Έλενα Ράπτη - Πολιτικός
Τζένη Βάνου - Καλλιτεχνική προσφορά
Δούκισσα Νομικού - Μοντέλο
Σμαράγδα Καρύδη - Ηθοποιός
Βίκυ Καγιά - Πρωτοεμφανιζόμενη
Ζωή Λάσκαρη - Καλλίστη

Δεν υπάρχουν σχόλια: