Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008

Ο πνιγμένος πιάνεται απ΄ τα μαλλιά του.

Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Συνταξιούχοι των 600 ευρώ με στεγαστικό δάνειο.
Επίδομα στεγαστικού δανείου σε χαμηλοσυνταξιούχους δικαιούχους του ΕΚΑΣ και επιδοτούμενους ανέργους, είπε ότι θα δώσει ο Καραμανλής, που βλέπει τη ΝΔ να κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις και σαν τον πνιγμένο πιάνεται από τα μαλλιά του.
Α, ξέχασα θα δώσει και από 3 μπετονάκια πετρέλαιο θέρμανσης σε χαμηλοσυνταξιούχους, ανέργους και συνταξιούχους του ΟΓΑ.
Σχόλιο: Κι ο μακαρίτης ο Ράλλης μοίραζε επιταγές πόρτα πόρτα πριν τις εκλογές του 1981 αλλά το φούμο δεν το γλύτωσε.

Η καμπάνια για τη φοροδιαφυγή και το αμοντάριστο DVD του Αλογοσκούφη
Ατέλειωτες ουρές σχηματίζουν από χθες το πρωί έξω από τις Εφορίες βετεράνοι φοροφυγάδες που συγκλονισμένοι από τα μηνύματα της καμπάνιας του υπουργείου Οικονομικών για τη φορολογική συνείδηση σπεύδουν μετανοιωμένοι να καταβάλουν όσα χωρίς να το καταλάβουν έκλεψαν από το κράτος τα προηγούμενα χρόνια.
Οι εφοριακοί υπάλληλοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν τα πλήθη των φοροφυγάδων που έτρεξαν ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του υπουργού αλλά ήταν τόσο το πλήθος που ήταν αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι.
Όσοι δεν πρόφτασαν να εξυπηρετηθούν χθες παρέμειναν αυτομαστιγωνόμενοι έξω από τις εφορίες μέχρι σήμερα το πρωί που ξαναγύρισαν οι υπάλληλοι των Εφοριών στα πόστα τους.
Όπως δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης ούτε ο ίδιος ούτε και ο πρωθυπουργός μπορούσαν να πιστέψουν ότι η προβολή του πρώτου DVD για τη φορολογική συνείδηση θα είχε τόσο καταλυτικές επιπτώσεις στη συνείδηση των βετεράνων φοροφυγάδων που η ανίκανες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τόσο χρόνια ταλαιπωρούσαν με ελέγχους, ΣΔΟΕ, πρόστιμα και άλλα αναχρονιστικά εργαλεία του παρελθόντος.
Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι το αρχικό DVD κρίθηκε πολύ σκληρό και επειδή τηλεόραση βλέπουν και τα παιδιά αλλά και από το φόβο μην υπάρξουν μαζικές αυτοκτονίες φοροφυγάδων η κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει τις σκληρές σκηνές.
Ο monahikoslikos εξασφάλισε το αρχικό, το αμοντάριστο DVD. Δεν αποκαλύπτουμε την πηγή μας καλυπτόμενοι από το απόρρητο των blogs αλλά στον πάτο της σελίδας "δίνουμε" κανονικά τον κομιστή του DVD, όπως ο Αδριανός "έδωσε" το Θέμο.
Απολαύστε το και τα ξαναλέμε…
ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ http://erimitis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: