Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Η Ανόρθωση και ο "γκαντέμης"



Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παρών", την πρόπερασμένη Τετάρτη(Ανορθωση-Βέρντερ) έγινε η δεξίωση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κυπριακή συνοδεία του Προέδρου κ.Χριστόφια. Καλεσμένος ήταν και ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Οι Κύπριοι ενημερώνονταν μέσω κινητών για την εξέλιξη του αγώνα Ανόρθωση-Βέρντερ. Κάποια στιγμή μπαίνει το γκολ των Κυπρίων και αρχίζουν οι χαρές και τα μικρο πανηγύρια για 2-1. Ο Μητσοτάκης καθόταν δίπλα όταν...γυρίζει και λέει: "Θέλω να γίνω μέλος της ομάδας σας"! Τι το ήθελε και το είπε; Έγινε κατευθείαν το 2-2 από την Βέρντερ. Γυρίζουν οι Κύπριοι και λένε μεταξύ τους: "Μια ζωή γκαντέμης ο άνθρωπος"!
Αυτό ήταν μόνο η αρχή σε όσα ακολούθησαν από εκείνη την "καταραμένη" στιγμή:

1. Μπένει το 2ο γκολ της Βέρντερ, και ισοφαρίζει την Ανόρθωση (2-2)
2. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός πετυχένει γκολ στο Μιλάνο και κάνει ιστορικό διπλό απέναντι στην Ίντερ
3. Τις επόμενες μέρες οικονομικό σκάνδαλο πλήπει την Ανόρθωση με τον Πρόεδρο της Ανδρέα Παντελή να κατηγορείται " για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπής από αντιπρόσωπο, απόσπασης χρηματικού ποσού 418.498,00 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις, απόπειρας απόσπασης χρηματικού ποσού 500.000,00 ευρώ με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα κατά παράβαση του περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες"
4. Την επόμενη αγωνιστική η Ανόρθωση χάνει από το Αποέλ με 1-0
5. Στον αγώνα με το Αποέλ εκτός απο το παιχνίδι, έχασε και το αστέρι της, τον Σάβιο.
6. Ημέρα Τρίτη (09/12/2008) η Ανόρθωση με χίλια δυο προβλήματα αντιμετωπίζει τον Παναθηναικό στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ch.League με στόχο το 2 και την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Ανόρθωση τελικά γνωρίζει την ήτταν με ένα "καταπληκτικής ομορφίας γκολ" του Καραγκούνη.
7. Την ίδια ώρα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Βέρντερ νίκησε την Ίντερ 2-1 και πέρασε στο uefa.
8. Η Ανόρθωση μπορούσε άνετα να περάσει στην επόμενη φάση του Ch.League, τουλάχιστο στο κύπελο Uefa, αλλά εμέινε εκτός και από τα δυο.
9. Η Ανόρθωση ήταν η μοναδική ομάδα των ομίλων που συγκέντρωσε 6 βαθμούς και έμεινε έξω από όλες τις διοργανώσεις
10. Και τέλος,το χειρότερο, ο άνθρωπος που οδήγησε την ΆΝΟ σε αυτή την εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη, Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην έξοδο από την ομάδα

Τυχαίο ή φτεέι η γκαντεμιά του Μητσοτάκη ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: