Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

Οι παλαιστίνιοι δίνουν το όνομα του Γιώργου σε πτέρυγα νοσοκομείου τους!


Η παρακάτω είδηση ήταν "χωμένη" στα ψιλά γράμματα των παραπολιτικών της σημερινής "Ελευθεροτυπίας":"Το όνομα: Από χθες το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου είναι γραμμένο στο νοσοκομείο της Ράφα, στη Λωρίδα της Γάζας.
Δόθηκε σε μια πτέρυγα σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται εκεί και βοηθάει τους τραυματίες Παλαιστινίους ομάδα γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Αρη Μουσιώνη και με τη συμμετοχή του συναδέλφου του Ηλία Καρανίκα.
Η ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πέρα από τις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιεί, παρέδωσε νοσοκομειακό και υγειονομικό υλικό".ΚΟΛΑΦΟΣ για τους συκοφάντες (βλ. εδώ) που πριν μερικές μέρες "μέμφονταν" τον Πρόεδρο γιατί ... τόλμησε (χωρίς να τους ρωτήσει!) να συναντήσει ισραηλινούς και παλαιστίνιους μαζί στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!ΚΟΛΑΦΟΣ και για τα ΜΜΕ που, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πρόβαλαν μία τέτοια είδηση (αφού δεν τους βόλευε, καθώς δεν αφορά στο προφίλ του αγαπημένου τους Καραμανλή, ο οποίος είναι δραματικά ΑΠΩΝ!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: