Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Θα μας τρελάνουν οι βάζελοι



Λόγω επαγγελματικής «διαστροφής» (!!!), δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο προχθεσινό τηλεοπτικό σχολιασμό του αγώνα του ΠΑΟ – Ίντερ, ο οποίος απετέλεσε (σχολιασμός) ορισμό «διάψευσης της πραγματικότητας». Πιο απλά, «άλλα βλέπουν τα ματάκια μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου». Το safe play του Silva (πάσες στα δύο μέτρα – μηδέν στον ανασταλτικό τομέα κ.λπ.) χαρακτηρίζεται μεγαλειώδης εμφάνιση, η «αεράμυνα» απλώς αμυντικά λάθη, ο καταρτισμός της ενδεκάδας «έμπνευση», η δε προπόνηση της Ίντερ στο 2ο μέρος «ποιοτικό ανέβασμα» του ΠΑΟ…»

Πώς μπορεί να έχουν άδικο, ιδιαίτερα όταν πριν από λίγες μέρες υποστήκαμε ένα άλλο «δημοσιογραφικό» παραλήρημα για τον… νέο Παναθηναϊκό.
Τι εννοώ… Στο ματς με τον Πανθρακικό «μετρούσε» το σκορ!!! Το 3-0! Όχι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Εκεί οι ευκαιρίες των Θρακιωτών δεν είχαν σημασία, νόημα, εν τέλει δεν είχαν ουσία. Εκεί, έκανε… έξυπνο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Ίσως δεν υπήρχε και… αεράμυνα.
Δημοσιεύω τη στατιστική του αγώνα, για να ’χετε μια εικόνα:




ΠΑΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
6 ΣΟΥΤ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 6
5 ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 6
6 ΚΕΦΑΛΙΕΣ 6
17 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 22
2 ΚΟΡΝΕΡ 6
5/24 ΣΕΝΤΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 5/22

4 ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ 2

Θα πείτε, γιατί όλα αυτά… Είναι δυνατόν να παρασύρονται και φίλοι του Ολυμπιακού, να παραμυθιάζονται απ’ αυτή την επικοινωνιακή καταιγίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: