Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Η μεγάλη απάτη: εκλογές ΗΠΑ! Ποια δημοκρατία; Στις αμερικανικές εκλογές ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ο λαός!


Οι νταβατζήδες και δολοφόνοι των λαών έχουν επιβάλλει τους δικούς τους κανόνες, αναφορικά με τις δήθεν εκλογές για πρόεδρο των ΗΠΑ.
Φυσικά, τα ΜΜΕ (σωστότερα Μέσα μαζικής Παραπληροφόρησης) είναι ενταγμένα στο «παιχνίδι» αυτό των αμερικανών, γι’ αυτό αποκρύπτουν την αλήθεια.
Το αμερικάνικο «εκλογικό» σύστημα, που δυστυχώς έχει αναχθεί στην Ευρώπη ως δημοκρατικό μοντέλο και μάλιστα από την ευρωπαϊκή αριστερά, είναι μια μεγάλη απάτη!
Μια απάτη γνωστή σε όλους τους «ειδήμονες», «ειδικούς», αλλά και στις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κομμάτων.
Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά ορισμένα καυτά:
- γιατί τα πολιτικά κόμματα της ευρωπαϊκής αριστεράς «κρύβουν» πολύ καλά μια ΑΛΗΘΕΙΑ, που ο καθένας μας γνωρίζει; (με την προϋπόθεση να έχει τη δυνατότητα αναζήτησης σε επίσημες αμερικανικές και διεθνείς ιστοσελίδες)
- γιατί δεν εκλαϊκεύουν αυτή την απάτη;
- γιατί αναγάγουν αυτό το καραγκιοζιλίκι σε κορυφαία δημοκρατική διαδικασία;
Ας δούμε - εμείς οι απολίτιστοι Έλληνες, Βαλκάνιοι και Ευρωπαίοι, με τη δική μας εκλογική «εμπειρία» -, κάποια ζητήματα της μεγάλης και δημοκρατικής (αντιδημοκρατικής) εκλογικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ:
1. Η «δημοκρατική» εκλογή του αμερικανού προέδρου γίνεται από τους 538 «Μεγάλους Εκλέκτορες» που επιλέγονται από τις Πολιτείες. Και στο Λευκό Οίκο εγκαθίσταται όποιος συγκεντρώσει 270 «Μεγάλους Εκλέκτορες».
2. Εκλογικοί κατάλογοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Για να ψηφίσει ο αμερικανός πολίτης πρέπει να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους. Να καταβάλλει ένα ποσό (προθεσμίες, και αντίτιμο – καθόλου ευκαταφρόνητο – καθορίζεται από την κάθε Πολιτεία). Συνήθως οι κομματάρχες των «Μεγάλων Εκλεκτόρων» καταβάλλουν αυτοί τις εγγραφές των πολιτών (πληρώνουν την εγγραφή-ψήφο και συχνά, στους λεγόμενους υποστηρικτές-κομματάρχες, αλλά και σε πολίτες δίνουν μια καλή αμοιβή για να ψηφίσουν, ή να φέρουν “φυτά”…).
3. Για να εγγραφεί ένα πολίτης στους εκλογικούς καταλόγους και να είναι «διαπιστευμένος ψηφοφόρος», πρέπει στον εκλογικό κατάλογο και δίπλα στο όνομά του να έχει δηλώσει ότι είναι ρεπουμπλικάνος, δημοκρατικό ή ανεξάρτητος. Βεβαίως, μπορεί να ψηφίσει κάτι διαφορετικό όταν έρθει η ώρα… Πρόκειται για τη αποθέωση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
4. Οι ψηφοφόροι – ανάλογα με τους ιδιαίτερους κανόνες που ισχύουν σε κάθε Πολιτεία – ψηφίζει: με προσωπική παρουσία, ηλεκτρονικά με e-mail ή με ηλεκτρονικά μηχανήματα που τοποθετούνται σχεδόν παντού (όπως αυτά της ανάληψης χρημάτων από τράπεζες: touch screen), με διάτρητο ψηφοδέλτιο, επιστολική ψήφο, ακόμη και μήνες πριν από τις «εκλογές» αν το ζητήσει ο ίδιος… κ.λ.π.
5. Το 55% των ψηφοφόρων ψηφίζει ηλεκτρονικά! Μάλιστα, το 1/3 των ψηφοφόρων θα ψηφίσει από μηχάνημα σαν αυτό των τραπεζών (touch screen), που συχνά δεν δίνει απόδειξη πως κάποιος ψήφισε (όπως ακριβώς, συχνά, και στις δικές μας τράπεζες…). Δημοκρατία των E-Voting Machine!
6. Η «τεχνολογία» δεν παρέχει ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ. Οι ψήφοι καταγράφονται σε μια κάρτα μνήμης (chip) κι ούτε καν σε κάποιο χαρτί ή έγγραφο. Έτσι, είναι παιδικό παιχνίδι να εκλεγεί αυτός που ήδη έχουν αποφασίσει οι χρηματοδότες, κι ούτε καν αυτοί που «ψηφίζουν». Μάλιστα, το Cnn κατέγραψε όλα αυτά σε ταινίες (μια αλλαγή της κάρτας μνήμης και στη νέα έχεις ότι εσύ έχεις τοποθετήσει).
7. Όσο για το παραμύθι των δημοσκόπων και των δημοσκοπήσεων, αρκεί να δεις πως δηλώθηκε ο κάθε εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους (ας τους πούμε έτσι): δημοκρατικός ρεπουμπλικάνος ή ανεξάρτητος (γιατί να πληρώσεις από την τσέπη σου και να γραφτείς ως ανεξάρτητος σε εκλογικούς καταλόγους; Δεν είναι καλύτερα να σου πληρώσουν την εγγραφή και να σου δώσουν και κάτι στο χέρι; Μάλιστα, φέτος με το χρήμα που έριξαν θα σπάσουν ρεκόρ συμμετοχής, αγόρασαν ένα τεράστιο αριθμό ψηφοφόρων).
Τη γελοιότητα αυτή, την αποδόμηση της όποιας αστικής δημοκρατίας, το ξεφτίλισμα κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι πολιτικοί μας γιατί τα θαυμάζουν;
Γιατί θα τρέξουν όλοι τους στα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ των «αποτελεσμάτων», με τον κάθε πρετεντεράκο, κρύβοντας την αλήθεια και βγάζοντας κραυγές βαθυστόχαστων «αναλύσεων» θα μας κοροϊδεύουν;
Αυτή είναι η «συμμετοχική δημοκρατία» της χώρας που δολοφονεί λαούς!
Αν μας αρέσει, αφού λένε ψέματα οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ, ας την επιλέξουμε!
Την απάντηση-επιβεβαίωση όλων των παραπάνω θα την λάβουμε σήμερα, από την εκπομπή κινουμένων σχεδίων στις ΗΠΑ “Homer Simpson”.
Πάρτε μια «γεύση» στο βίντεο που ακολουθεί και ας ελπίσουμε ότι κάποιο πολιτικοί στην Ελλάδα θα τολμήσουν να μιλήσουν για τη γελοιοποίηση της δημοκρατίας από την ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ «εκλογή»-σόου προέδρου στις ΗΠΑ!
Αλλά, στο επόμενο βίντεο, η μαϊμού δημοκρατία των ΗΠΑ, από το CNN, παρακαλώ…



ΑΠΟ ΤΗΝ http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/11/blog-post_7387.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: