Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

Απίστευτο! Τοποθέτησαν αυτή την κυρία ως νέα Πρόεδρο του μεγάλου νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός"Η Τότα ...πρόεδρος στον "Ερυθρό Σταυρό"!
.
Η εντυπωσιακή ανέλιξη της εκρηκτικής 36χρονης με τις τολμηρές φωτογραφήσεις που θα ζήλευαν και τα καλύτερα μοντέλα!
..
Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Στην αρχή κυκλοφόρησε ως φήμη. Στη συνέχεια όμως αποδείχθηκε πραγματικότητα: Νέα πρόεδρος του Νοσοκομείου "Ερυθρός Σταυρός" -ενός εκ των μεγαλύτερων της Αθήνας- τοποθετήθηκε η 36χρονη Τότα Χατζοπούλου η οποία μάλιστα χθες το επισκέφθηκε και εγκαταστάθηκε στο νέο γραφείο της.
Η είδηση είναι σημαντική για το χώρο της Υγείας διότι η κ. Χατζοπούλου έχει μια αξιοζήλευτη διαδρομή. Τυγχάνοντας της προστασίας και της εύνοιας του υφυπουργού Υγείας Γιώργου Κωνσταντόπουλου, ανέλαβε μετά τις εκλογές του 2004 ΠΕΣΥΠάρχης Βορείου Αιγαίου και στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε αναπληρώτρια διοικήτρια στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου. Τώρα, αναβαθμίζεται κι άλλο με την τοποθέτησή της στη θέση της προέδρου ενός μεγάλου Νοσοκομείου.
Δικηγόρος από την Δράμα η κ. Παναγιώτα (Τότα) Χατζοπούλου, δίχως να έχει καμία σχέση με το χώρο της ιατρικής, κατά το παρελθόν έχει πραγματοποιήσει τολμηρή φωτογράφηση, όπως τα μοντέλα, σε περιοδικό της Δράμας. Απ΄αυτήν έγινε και περισσότερο γνωστή...
Ο τίτλος της συνέντευξης ήταν «Τότα: Born to be alive» και η ίδια υποστήριζε: «Μου αρέσουν οι άντρες με πείρα γιατί ξέρουν τι θέλουν» και σε άλλο σημείο: «Δεν έχω νιώσει ποτέ ωραία και sexy”. Πάντως τα σχόλια που γράφονταν τότε στον Τύπο ανέφεραν ότι αν και πολλοί ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν να ανατρέψουν το διορισμό της, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα Νοσοκομεία στο Βόρειο Αιγαίο θα ενισχύσουν τις καρδιολογικές τους κλινικές, για να υποδεχθούν τους θερμούς φαν της κ. Χατζοπούλου...
Eκεί που πρωταγωνιστούσε επίσης μέχρι τότε ήταν στις κοσμικές στήλες και στις ανάλογες τηλεοπτικές εκπομπές της Bόρειας Eλλάδας.
Τέσσερα χρόνια αργότερα και με τον κ. Γ. Κωνσταντόπουλο σταθερά στη θέση του φαίνεται ότι η Τότα απέκτησε τις αναγκαίες εμπειρίες και στο χώρο της ιατρικής, οπότε με βάση και τα άλλα, διοικητικά της, προσόντα κρίθηκε κατάλληλη για να "προαχθεί" σε πρόεδρο του "Ερυθρού Σταυρού" απ' όπου μετακινείται ο νυν πρόεδρός του στο Ιπποκράτειο.

http://press-gr.blogspot.com/

http://www.chiosnews.com/cn85200450013AM.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: