Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Έχει γούστο όταν η υπεροψία τιμωρείται!!!


Μπορντό - Τσέλσι κάπου μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

Ο Λάμπαρντ βγάζει κάνει την κάθετη μπαλιά στον Ανελκά ο οποίος έχει μπροστά του 20 μέτρα σπρίντ και μόνο τον τερματοφύλακα. Ο Λάμπαρντ γυρίζει την πλάτη του και δε βλέπει τη συνέχεια της φάσης. Το γκολ ίσως να το είδε στα στιγμιότυπα στην πτήση της επιστροφής, ίσως και όχι. Το θέμα είναι οτι αδιαφόρησε για την εξέλιξη της φάσης. Ακόμα κι αν θεώρησε πως είναι σίγουρο γκολ, πως έκανε αυτό που έπρεπε, πως είναι γαμάτος ενορχηστρωτής και πασέρ, είναι προφανές πως δεν ευχαριστιόταν το ματς. Αλλιώς ποιος ο λόγος να παίζεις άμα είναι να μη βλέπεις τα γκολ.
Για κάποιο λόγο έχει σπαστεί. Μπορεί να είναι εκνευρισμός, μπορεί να είναι βαρεμάρα ή πόζα για να το πιάσουν οι κάμερες και να το σχολιάζουν κάποιοι έλληνες αργόσχολοι στο μπλογκ τους. Είναι όμως ενδεικτικό της έλλειψης σεβασμού στο παιχνίδι.

Και η αλαζονία του Λάμπαρντ πληρώθηκε. Η Μπορντό ισοφάρησε. Ο Λάμπαρντ στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκε.

Αλλά βασικά ποιος λάμπαρντ ρε μαλάκες.




ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΑΤΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΙΝΤΕΡ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑΡΝΤ


Η τεράστια επιτυχία είναι αναμφισβήτητη. Αμφιβάλει όμως κανείς πως οι αστέρες της Ίντερ μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι? Πως πίστεψαν σε μια νίκη που θα έρθει με τα πολλά χωρίς πολλή κούραση.
Κι όταν πέσανε πάνω στο πολυπρόσωπο αμυντικό πλάνο του βάζελου φαινόταν εξαντλητικά βαρετό να δώσουνε το 100% τους για να κερδίσουν. Ο Μουρίνιο προς τιμήν του είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους του παιχνιδιού.
Ο Ζανέτι αντι να σκιστεί προσπαθούσε να πείσει το διαιτητή πως ο Καραγκούνης βουτάει και δεν ήταν πραγματικά φάουλ. Ο Ζλάταν σούταρε βιαστικά και απρόσεκτα υπερεκτιμόντας τις (υπερ)δυνατότητες του. Και κάπως έτσι ήρθε η τιμωρία.
Φυσικά δεν είναι ο κανόνας πως τιμωρείται η αλαζονία. Αλλά έχει γούστο όταν συμβαίνει.

http://runvyntrarun.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: