Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

Τι έγινε το "Ερωτικό σκάνδαλο με πασίγνωστη παρουσιάστρια" ;


Προχθές διαβάσαμε στη zougla, την αποκάλυψη φούσκα (φούσκα θα παραμείνει) για την ..πασίγνωστη παρουσιάστρια, που πήγε στην Κύπρο, για ερωτικό weekend με τον εραστή της, εγκαταλείποντας σύζυγο και παιδιά.
Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα "φωτογράφιζε" την Ελένη Μενεγάκη.
Είναι ακόμη πιό προφανές, ότι είναι ένα από τα δημοσιεύματα της "σχολής star".
H συνταγή απλή και δοκιμασμένη: γράφουμε ένα φανταστικό πιπεράτο δημοσίευμα, με κεντρικό σημείο το σεξ και "φωτογραφίζουμε" κάποιον επώνυμο, που διεγείρει τις φαντασιώσεις του "λαού", πάντα με... ερωτηματικά, ούτως ώστε, αν διαμαρτυρηθεί ο/η "φωτογραφιζόμενος/η" να του πούμε, "μα δεν εννούμε εσένα!".
Είναι πανεύκολο να κάνεις τέτοιες επιτυχίες....
Να μία, στο φτερό: "Ποιός επώνυμος δημοσιογράφος, κοιμάται με τη γυναίκα του και τον αλλοδαπό εραστή της; Σύμφωνα με πληροφορίες.........". Αρχίζει έτσι η φαντασία του ¨"λαού" να οργιάζει και ανεβαίνουν τα "νουμεράκια".
Τι έλεγε λοιπόν το δημοσίευμα της zouglas;
Ερωτικό σκάνδαλο... που «έσκασε» μέσα στο Σαββατοκύριακο, έρχεται να αναστατώσει την σόου μπιζ και... όχι μόνο.Η είδηση είναι καυτή... Η πασίγνωστη παρουσιάστρια, με τις μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, είναι παντρεμένη με παιδιά και ουδέποτε έδωσε αφορμές για να συζητηθεί έστω και το παραμικρό που θα αφορούσε στην προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και η είδηση «έπεσε» σαν βόμβα.Ο νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος με τις σχέσεις του έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα πηγαδάκια της σόου μπιζ, αλλάζει τις ερωτικές του συντρόφους σαν τα... πουκάμισα. Η παρουσιάστρια είπε ψέματα στον σύζυγό της πως θα ταξιδέψει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, αφού είχε κανονίσει ερωτικό ταξιδάκι με τον... καλό της.Σάββατο πρωί και στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καταφθάνει η παρουσιάστρια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Ο ανυποψίαστος άντρας της, αφού την... έβαλε στο αεροπλάνο, έφυγε ήσυχος για το σπίτι.Ο... ερωτύλος επιχειρηματίας περιμένει την αγαπημένη του, μέσα στο αεροπλάνο, καθώς δεν ήθελαν να τους δει κανείς στο αεροδρόμιο. Κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις και απλά κοίταζαν ο ένας τον άλλον και χαμογελούσαν. Μόλις έφτασαν στην Κύπρο, πήραν μαζί ταξί, κατευθύνθηκαν προς το πολυτελές ξενοδοχείο και από το Σάββατο το πρωί το παράνομο ζευγάρι δε βγήκε από τη σουίτα ούτε στιγμή.
Λίγο μετά και αφού έγινε ο σχετικός ντόρος, η Zougla μας ενημέρωσε ότι η κυρία Μενεγάκη, ήταν στη Μύκονο... http://www.zougla.gr/news.php?id=52364
Αν υπάρχει λοιπόν ίχνος δημοσιογραφικής εντιμότητας, θα πρέπει η zougla, να μας πει το όνομα! Αλλιώς, πρόκειται για ένα ακόμη πιπεράτο τσοντοδημοσίευμα, που θέλει απλά, να γαργαλίσει τα κατώτερα trash ένστικτα του "λαού".
Ή για να το πούμε μακεδονίτικα: Σε χαϊβάνια απευθύνεσαι ρε Μάκη;

Πείτε τα ρε καρντάσια ...με τους αλήτες που μπλέξαμε http://taxalia.blogspot.com/2009/07/blog-post_3903.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: