Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Νέες προτάσεις φόρων.‏...

πλήρωνε, πλήρωνε....!!!Φόρος υπέρβαρων. Είσαι πάνω από 100 κιλά, άρα έχεις λεφτά για να τρως και κινδυνεύεις να καταλήξεις σε κέντρα αδυνατίσματος. Με ένα κεφαλικό φόρο 1.000 €, σίγουρα θα σου κοπεί η όρεξη.

Φόρος χασομέρηδων. Πίνεις το καφέ σου αραχτός στη καφετέρια. Ειδικά συνεργεία ελέγχουν την ώρα έκδοσης της απόδειξης, που σίγουρα σου έχει κόψει ο τίμιος καταστηματάρχης. Αν είσαι στο τραπέζι πάνω από 30 λεπτά, πρόστιμο 100€, γιατί σου περισσεύει χρόνος και δεν τον διέθεσες πιο παραγωγικά.

Φόρος γκαρνταρόμπας (μόνο για άντρες). Κυκλοφορείς στο δρόμο με παντελόνι κάπρι; άρα έχεις λεφτά για άλλα παντελόνια το χειμώνα, άλλα το καλοκαίρι. Έλεγχος στο πόθεν εσχες το δικό σου και της οικογενείας σου για τα τελευταία 150 χρόνια.

Φόρος μανικιούρ, πεντικιούρ. Αλλαγή συντελεστή ΦΠΑ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο 600%. Για να κάνεις μανικιούρ, πάει να πει ότι δεν έχεις κανένα άγχος για να τρως τα νύχια σου. Για να κάνεις πεντικιούρ, πάει να πει ότι βαριέσαι να κάνεις λίγη ώρα γυμναστική, ενώ από την άλλη τρέχεις στις πιλατες.

Φόρος αλήθειας. Ενεργοποίηση- επιτέλους- του C4i. Κάθε Έλληνας που λέει δημοσίως ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν, θα πληρώνει το 10%, του ετήσιου εισοδήματος εφάπαξ, για να μάθει να μην ξαναπεί ψέματα.

Φόρος για blogger. Ενώ όλοι δουλεύουν, εσύ κάθεσαι στο πληκτρολόγιο και γράφεις ψέματα και ανακρίβειες για πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα; 3.000€ πρόστιμο, κατάσχεση του κομπιούτερ και 6 μήνες εθελοντική κοινωνική εργασία στα ιδιαίτερα γραφεία των υπουργών. από thesa1nt

Δεν υπάρχουν σχόλια: