Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

GAY Knock-out(video). Οι άνδρες θα επιζήσουν!


Το ποδόσφαιρο είναι μια μάχη. Άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις(τι κοινότυπο). Είναι μια μάχη για άντρες. Σε μια κοινωνία που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο γκέι, οι αντρες θα επιζήσουν! Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, εικάζεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου (ξέρετε, πληροφορίες από μέσα) ότι όλο και περισσότεροι γκει έχουν εισχωρήσει στους κόλπους του δημοφιλέστερου αθλήματος. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ μάλιστα-μάλιστα (κανα δίμηνο πριν), που έλεγε ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι χώρος πουριτανών και πρέπει να δεχθεί την ομοφυλόφιλη κοινότητα που ήρθε!!!



Επειδή ο coachp όμως δεν μασάει τα λόγια του, θα σας πω τι ακούγεται και για ποιους.

1) Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ λέει, πηδιέται με τους συνεργάτες του. Λένε και πολλά για κάποιους παίχτες της Βαζέλας, αλλα δεν τα πιστεύω. Ο μολούκος όμως, είναι περίεργη περιπτωση ανθρώπου, και όπως δείχνουν τα πράγματα είναι μεγάλος κολόμπος! Άσε που για επιθετικογενή μας τον πλάσαραν , άμυνα πάιζει αυτός. Πραγματικά τώρα, δεν είναι λιγο γκέι η βαζέλα με αυτόν στον πάγκο..? Παλιότερα ήταν δημοσιο-υπαλληλικη η συμπεριφορά, τώρα, έχουν τσαγανό, αλλά είναι λιγο γκει. Κάτι τους έμαθε ο Τεν Κάτε, δεν λέω…



2) Ο Αντώνης Ρέμος λέει, πλήρωσε χοντρά λεφτά στην Ζέτα Μακρυπούλια να το παίζει τόσο καιρό γκόμενα του, και αφού τελείωσε η πρώτη του αντρική βιτρίνα ότι τάχα μου έχει γκόμενα, πέρασε στη δεύτερη. Στο ποδόσφαιρο. Σκέφτηκε βλέπετε: «αντρικό άθλημα αυτό», και μπήκε στο παιχνίδι. Γιατί νομίζετε ότι έφυγε στο 85’ και ενώ η Ηρακλάρα πήγαινε για νίκη στο ΟΑΚΑ? Λούλης είναι, τρόμαξε μην τον λιντσάρουν. Ποιοι ρε Αντώνη, ο Πατέρας με τα πουράκια του? Το πολύ-πολύ να έτρωγες καναν πούλο! Άλλο που δεν ήθελες δηλαδή… Λέτε να συναντήθηκαν και να το εστησαν αυτοί οι δύο το χηνάρι ρεεεε?



Απλά, τελειώνοντας, θα ήθελα να πω ότι δεν είναι κακό, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ! Αλλα όπως έχω ξαναπεί αφού δημοσιογράφος είμαι και έχω πληροφορίες από μέσα, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ!
ΑΠΟ http://coachp.wordpress.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
periexei ερωτονομικον που σοκαρε
με το σεξουαλικο του περιεχομενο