Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

Τρομερό!!! O Πουτιν ξεφτιλίζει έναν από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της Ρωσίας !

To video που ακολουθεί είναι 100% αληθινό.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν επισκέφθηκε την εργατούπολη του Πικάλεβο για να παρέμβει προσωπικά σε μια διένεξη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους απλήρωτους εργάτες αρκετών επιχειρήσεων (κατά κύριο λόγο ορυχείων και επεξεργασίας μεταλλευτικών προϊόντων).

Παρουσία αντιπροσωπείας των εργατών επιτέθηκε στους μεγιστάνες του πλούτου για την ανευθυνότητα με την οποία χειρίζονται τις επιχειρήσεις τους και για την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας. Ανάμεσά τους κι ο Ολεγκ Ντερίπασκα, ένας τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας.

Ο Πούτιν, φανερά εκνευρισμένος από τις έωλες δικαιολογίες που πρόβαλαν οι επιχειρηματίες στην απαίτησή του να καταβληθούν οι οφειλόμενες αμοιβές στους εργαζομένους, πέταξε ένα στιλό και το σχετικό συμβόλαιο στο τραπέζι και διέταξε τον Ολεγκ Ντερίπασκα να υπογράψει για να αρχίσουν πάλι την εργασία τους οι άνθρωποι που περίμεναν μια λύση!

Ο Ολεγκ Ντερίπασκα, φανερά ταπεινωμένος, ακολούθησε τις οδηγίες του Ρώσου πρωθυπουργού και υπέγραψε τη συμφωνία με την κυβέρνηση χωρίς καν να ρίξει μια ματιά στο έγγραφο που του πέταξε ο Πούτιν.

Στη συνέχεια, ο πανίσχυρος Ρώσος πολιτικός ζήτησε το... στιλό του πίσω από τον Ολεγκ Ντερίπασκα, που ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε διασυρθεί από οποιονδήποτε πολιτικό και μάλιστα on camera!

Φαντάζεστε τον Καραμανλή να πετάει το συμβόλαιο στα μούτρα του Βαρδή Βαρδινογιάννη ;

απο το parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: