Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Θέλουμε και εμείς τέτοια Υπουργό γιατί μόνο οι Ιταλοί...δείτε την και θα καταλάβετε

Εμείς γιατί δεν έχουμε τέτοια Υπουργό; Είναι καλύτερος ο Μπερλουσκόνι;


Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ "ΚΑΥΤΟ" SHOWGIRL ΚΑΙ Η... ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΕ
Είναι μελαχροινή, όμορφη, με κορμί- δηλητήριο και Υπουργός Ισότητας της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι. Η Μάρα Καρφάνια υπήρξε πρώην topless model, φιναλίστ στα καλλιστεία για τη Μις Ιταλία, παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση και ηθοποιός.
Έχουν γραφτεί πολλά για τη στενή σχέση ανάμεσα στην πανέμορφη Μάρα και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μάλιστα, όταν έλεγε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ότι οι υποψήφιες γυναίκες της Αριστεράς δεν είναι ωραίες, ενώ του κόμματός του είναι καλλονές, άφηνε να εννοηθεί ότι αναφερόταν στη Μάρα. Θέλει η που...άνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει, λέει ο σοφός λαός και ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωση.
Γιατί κι εδώ έκανε τη... γκάφα του ο Μπερλουσκόνι. Πώς είπε πριν λίγες μέρες και ενώ υπήρχαν κάπου 290 νεκροί και χιλιάδες άστεγοι σε σκηνές από τον σεισμό "Ας θεωρήσουν ότι είναι ένα Σαββατοκύριακο στο κάμπινγκ"; Τότε είχε πει στη Μάρα Καρφάνια: «Θα πήγαινα οπουδήποτε μαζί σου, ακόμα και σε έρημο νησί. Αν δεν ήμουν ήδη παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν αμέσως!».
Και η σύζυγός του, Βερόνικα Λάριο, εκνευρίστηκε,άστραψε, βρόντηξε, και με το δίκιο της η γυναίκα και απαίτησε μέσω άρθρου στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» δημόσια συγγνώμη από τον Σίλβιο, πράγμα και που έγινε.
Αλλά εγώ θα μείνω με την απορία... Εμείς γιατί δεν έχουμε τέτοιες υπουργούς αλλά κάτι... άσε καλύτερα, μέρες που είναι...
Εδώ, μαζί στο Κοινοβούλιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: