Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Κερδίστε χρήματα από τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας

Για να μην πληρώνουμε Τζάμπα ευρώ στις ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων . Απλά πρέπει να προχωρήσουμε σε επανακαθορισμό των ασφάλιστρων κλοπής, με βάση την τρέχουσα αγοραία αξία του αυτοκινήτου μας . Ειδικά αυτή την περίοδο που οι τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση, οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. έχουμε ένα λόγω παραπάνω να εξετάσουμε ποια είναι η αγοραία αξία του αυτοκινήτου μας και να ζητήσουμε από την ασφαλιστική μας εταιρεία να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό μας.

Υπάρχει όμως, ακόμη ένας λόγος για να μειώσουμε τώρα την αξία της ασφαλιστικής μας κάλυψης:
Ο επανακαθορισμός των ασφαλίστρων αποτελεί μια «άμυνα» απέναντι στις αυξήσεις στις οποίες προχωρούν οι εταιρείες. Όλες οι ασφαλιστικές κάνουν αυξήσεις έως 12%-15% με την αιτιολογία ότι από την 1η Ιουνίου εφαρμόζεται η αύξηση των ορίων κάλυψης στον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτων.

Άλλωστε, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είναι, εάν το αυτοκίνητο σας κλαπεί, η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα σας αποζημιώσει με βάση το ποσό για το οποίο πληρώνεται ασφάλιστρα, αλλά με βάση την αγοραία αξία του αυτοκινήτου σας .
ΑΠΟ ΤΟ http://stolen-auto-moto.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: